Celltech flyttar in på ny adress

I somras flyttade Celltech till nya lokaler i Kista Science Tower – Nordens högsta kontorsfastighet.

Läs mer

Batterier är hett!

Som alla säkert redan vet är det turbulent på batterimarknaden för tillfället. Den främsta anledningen är en stor efterfrågan från fordonsindustrin, som slukar fler och fler celler och batterier till alla de elfordon som nu produceras.

Läs mer

Vi expanderar

Celltech växer och fortsätter satsa på hög servicenivå. Välkommen säger vi därför också till våra nya kollegor; Lotta Sennerby, Monica Mårtensson, Kamilla Karci, Selma Frölund och Henrik Torkelsson.

 

Läs mer

Addtech avyttrar Solar Supply Sweden AB

Addtech Power Solutions, ett affärsområde inom Addtechkoncernen, har idag tecknat avtal om att avyttra samtliga aktier i Solar Supply Sweden AB till E.ON Energilösningar AB.

Läs mer

Celltech expanderar utvecklingsavdelningen

Celltech ökar sin satsning även på produktutveckling och genomför nu en expansion av utvecklingsavdelningen inom Celltech Group. Produktutvecklingen inom Celltech Group leds av Carl Moberg, som nyligen rekryterat Daniel Bodin.

Läs mer

Celltech satsar framåt – svenska Celltech Abatel delas upp i två separata bolag

För att fortsätta möta den starka marknadsutvecklingen och samtidigt öka servicenivån till kunderna, delas Celltech Abatel AB upp i två separata bolag. Celltech Abatel AB kommer att fortsätta som säljbolag, och Celltech Solutions i Sölvesborg AB fortsätter med tillverkning i eget bolag. Satsningen görs av Celltech Group, och kommer att gagna samtliga nordiska marknader.

Läs mer

Hos Celltech möts det bästa av två världar i batteribranschen

Celltech har under många år samarbetat med såväl A123 som Valence. Det har bland annat resulterat i kundanpassade och specialdesignade batteripaket med celler från A123 samt kompletta batterisystem från Valence. Nu går dessa två starka aktörer upp i en enhet under Lithium Werks paraply, vilket ytterligare stärker Celltechs position på marknaden. 

Läs mer

Celltech stärker upp sin organisation!

Celltech välkomnar två nya medarbetare till sin organisation: Ina Maria San Martin och Anna Englund, båda administratörer.

Läs mer

Summering från Celltechs Batterifrukost "Batterier är hett!"

Celltech bjöd in till en fulladdad frukost tillsammans med Etteplan. På programmet stod Batteritrender och säkerhetsaspekter för Litium-Jon batterier.

Läs mer

Risk för brist på batterier

Industrin för elfordon växer mycket snabbt, och går från en uppstartsfas till en växande marknad. En trend som påverkar tillgången av battericeller på världsmarknaden, främst litium och litium-jon, och nu syns de första tecknen på brist på celler på global basis. Celltech uppmanar därför sina kunder att redan nu lägga sin order för 2018.

Läs mer