Celltech stärker upp sin organisation!

Celltech välkomnar två nya medarbetare till sin organisation: Ina Maria San Martin och Anna Englund, båda administratörer.

Läs mer

Summering från Celltechs Batterifrukost "Batterier är hett!"

Celltech bjöd in till en fulladdad frukost tillsammans med Etteplan. På programmet stod Batteritrender och säkerhetsaspekter för Litium-Jon batterier.

Läs mer

Risk för brist på batterier

Industrin för elfordon växer mycket snabbt, och går från en uppstartsfas till en växande marknad. En trend som påverkar tillgången av battericeller på världsmarknaden, främst litium och litium-jon, och nu syns de första tecknen på brist på celler på global basis. Celltech uppmanar därför sina kunder att redan nu lägga sin order för 2018.

Läs mer

150:e containerleveransen till Siemens

I dagarna levereras den 150:e batterimodulen från Celltech till Siemens Industrial Turbomachinery i Finspång. Batterimodulerna görs av modifierade fraktcontainers som försetts med avancerat klimatsystem.

Läs mer

Stark tillväxt i positiva marknader

Addtech Power Solutions nettoomsättning, där Celltech ingår, ökade under andra kvartalet med 7 procent. Efterfrågan på batterilösningar var stabil inom de flesta kundsegment, och låg sammantaget på en hög nivå även i jämförelse med ett mycket starkt kvartal föregående år.

Läs mer

Celltech rustar för framtiden – satsar på förnyad maskinpark

Celltech rustar för framtiden och investerar i en förnyad maskinpark. Investeringarna öppnar upp för nya kundanpassade batterilösningar.

Läs mer

Många fler användningsområden för bojbatterier

Ett bojbatteri är ett bojbatteri. Eller finns det fler användningsområden för denna typ av batteri? Ja, det finns det. Enligt Per Sandell på Celltech är det endast fantasin som sätter gränser.

Läs mer

ABB och Northvolt i samarbete om Europas största batterifabrik

ABB och Northvolt har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MOU), ett partnerskap, om ett brett samarbete kring produkter och teknik,...
Läs mer

Tack alla som besökte oss på Elfack 2017 i Göteborg.

Celltech och Solar Supply presenterade framtidens energilager, batterier och solcellssystem för intresserade kunder och besökare. Några valde också att skapa egen energi genom konstverk i virtual reality. Vinnaren med flest Likes utses snart - så skynda dig att se alla spännande bidrag på Instagram @energilager och gilla din favorit!

 

Läs mer

Elfack 2017 pågår för fullt i Göteborg.

Celltech och Solar Supply presenterar framtidens energilager, batterier och solcellssystem för intresserade kunder och besökare. Några väljer också att skapa egen energi i virtual reality. Se alla spännande bidrag på Instagram @energilager och gilla din favorit!

Läs mer