Tack alla som besökte oss på Elfack 2017 i Göteborg.

Celltech och Solar Supply presenterade framtidens energilager, batterier och solcellssystem för intresserade kunder och besökare. Några valde också att skapa egen energi genom konstverk i virtual reality. Vinnaren med flest Likes utses snart - så skynda dig att se alla spännande bidrag på Instagram @energilager och gilla din favorit!

 

Läs mer

Elfack 2017 pågår för fullt i Göteborg.

Celltech och Solar Supply presenterar framtidens energilager, batterier och solcellssystem för intresserade kunder och besökare. Några väljer också att skapa egen energi i virtual reality. Se alla spännande bidrag på Instagram @energilager och gilla din favorit!

Läs mer

Celltech och Solar Supply lanserar Energilager på Elfack 2017

Celltech och Solar Supply ställer tillsammans ut på Elfack i Göteborg. Den gemensamma montern, döpt till ”36 kvm framtid”, är inredd som ett modernt vardagsrum. I fokus står energilagring i hemmet, men även inom industrin.

Läs mer

Celltech bidrar till att rädda liv!

Tänk dig att du står i en ambulans som kör i 100 km i timmen, bilen svänger och kränger. Förutom att du ska hålla balansen ska du ge hjärt- och lungräddning till en patient vars liv hänger på en tråd. Det är då LUCAS behövs. Ett mekaniskt bröstkompressionssystem, som drivs av ett Litium-polymerbatteri från Celltech.

Läs mer

Celltech lanserar ny webb – med Batteriskolan!

För att underlätta för sina besökare samt ytterligare stärka sitt varumärke lanserar Celltech nu en ny hemsida på svenska. Förutom matnyttig information innehåller den nya webben även Batteriskolan – allt kunderna behöver veta om batterier!

Läs mer

Celltech bidrar till mer miljömässigt hållbara flygplatser

Kan en batteridriven flygplanstraktor bogsera ett gigantiskt långdistansplan? Självklart! Peter Fischer på Celltech berättar hur det är möjligt.

Läs mer